Даниел Лорер обясни, че е възможно да оглави листата във Варна:

...
Даниел Лорер обясни, че е възможно да оглави листата във Варна:
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Има търкания при реденето на листите, но ще ги преодолеем

Даниел Лорер обясни, че е допустимо да оглави листата във Варна: " Явор Божанков е извънредно огромна облага за нас, тъй като той изповядва модерните международни левите хрумвания, до момента в който Българска социалистическа партия остана в предишното - тя се капсулира в един ъгъл на лявото политическо поле. "

 

Даниел Лорер уточни, че процесът по " събиране на шест партии в една предизборна листа не е елементарен. Очевидно е, че ще има търкания и хората ще имат високи страсти, сподели още Лорер. Той дефинира напусналият Иван Христанов като извънреден експерт и изясни, че Александър Дунчев към момента е в партията. Листите пък ще са подготвени в границите на седмица, а програмата до 10 дни. "

 

Даниел Лорер разяснява нещастието със починалите 18 мигранти край с. Лукорско: " Това е голяма човешка покруса. Нашите проблеми си ги знаем - границата ни е пробойна, тя тече. Това е част и проблемите ни за Шенген. Знаем, че може да се минава елементарно. Това е част от общото чувство за беззаконност. " Лорер изясни, че е допустимо да има чиновници на Министерство на вътрешните работи, които да покровителстват каналджийството, само че би трябвало сложно да се огледа на този проблем и да се стартира неговото решение.

 

Според Лорер въвеждането на еврото не е някакво безчинство. Всички опити да се всяват боязън са безпочвени. Лорер посъветва служебния кабинет да огледа по какъв начин Хърватия се е е справила с инфлацията. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР